Word spelend lid!

Ben je gebeten door muziek, is muziek jouw passie, speel je graag een instrument …? Dan ben jij de persoon die we zoeken om de Concertband of Jeugdconcertband te versterken. Klik op ‘verder lezen’ voor meer info.

Wat moet je kunnen? Je moet bespeelde instrument voldoende beheersen en kennis hebben van notenleer. Bij het spelen van de muziekstukken is het noodzakelijk dat noten vlot gelezen kunnen worden. Uiteraard wordt er door de dirigent gewerkt op het juist bespelen van de muziekstukken.
Speel je slagwerk? Dan is dit aanwezig in het lokaal. Anders dient het instrument zelf meegebracht te worden. Er kunnen enkele muziekinstrumenten in bruikleen gegeven worden vanuit de harmonie, maar dit aanbod is beperkt.

Lidgeld wordt in onze harmonie steevast niet gevraagd. Enkel wordt er een waarborg gevraagd voor het uitlenen van onze uniformen. Partituren worden u bezorgd door de harmonie

Je kan ons vinden op onze wekelijkse repetities in ons nieuwe lokaal in domein ’t Park (in de kelder van villa ’t Park)

 

Begin je pas met het spelen van een instrument en voel je je helemaal thuis in een jeugdig orkest? Wij hebben ook een jeugdorkest waar we steeds op zoek zijn naar gemotiveerde muzikanten.

Hiervoor is het noodzakelijk dat je slechts een jaar intrumentkennis hebt over het door jouw gekozen instrument. De dirigent, Quirijn Jammaer, helpt jou graag met het verder groeien bij het bespelen van jouw intstrument.

Dit orkest repeteert ook elke vrijdag van 19u tot 20u.
Voor meer info kan je altijd een bericht sturen naar het volgende e-mailadres: jeugdconcertband1@hotmail.com