Jeugdconcertband schenkt wafels aan de woonzorgcentra in Landen

Door de maatregelen van de overheid voor de bestrijding van het coronavirus, kunnen veel mensen niet meer uit hun woning komen. Ze krijgen noodgedwongen weinig bezoek door familieleden of vrienden. Een groep die door deze maatregels erg zwaar getroffen is, zijn de bewoners van woonzorgcentra. Zij zijn in een verplichte afzondering geplaatst omdat juist zij het grootste risico hebben om besmet te worden.

Om juist deze mensen een hart onder de riem te steken hebben wij, vanuit de Jeugdconcertband Landen, besloten om de wafels die we nog over hadden van onze jaarlijkse wafelverkoop te schenken aan WZC Zevenbronnen in Walshoutem, WZC Oleyck in Landen en VZW Bindkracht om hun bewoners eens goed te verwennen.

We zijn dan ook zeer blij dat dit initiatief hartelijk onthaald werd door deze mensen. Hopelijk helpt dit gebaar om samen door deze vreemde tijd te komen.